Bezielde naai-bestellingen

Soms gebeurt er iets tijdens het naaien voor een ontwerp, dat ik in vervoering raak. Vooral als het om dieren gaat waar ik een zwak voor heb.

Ik ben echt een katten-vrouwtje. Het uitlaten van een hond vind ik heerlijk maar verder, nee. Dan liever katten, eigenzinnig, trots, aanhalig en afstandelijk.

En toen zag ik de foto's van Skye, Thor en Cupcake op facebook van Rosanna & Benjamin en vanaf de eerste aanblik vond ik dat zulke mooie en stoere honden. 

Later kwam Rosanna naar mij omdat zij een knuffelbeest naar voorbeeld van hun honden wilde laten ontwerpen en maken. Ik wilde dat natúúrlijk doen.

Tijdens de voorbereiding kreeg ik het door dat ik er niet te veel aan moest doen. Het moest vooral minimalistisch blijven. 

Toen was het af.

En durfde ik het niet meer op te sturen. Het kreeg bijna twee dagen lang een mooi plekje op mijn hoge kast, zodat Thor, Lara en Bora er niet aan konden komen.

En ik vind het - hoe raar het ook klinkt - moeilijk om eenmaal afscheid te nemen van mijn gemaakte creaties. Het liefst zou ik ze allemaal - stuk voor stuk - willen houden.

Ik heb het toch op post gedaan omdat het met hart en ziel gemaakt is voor Rosanna & Benjamin en hun zoontje die nog lekker warm en knus in haar buik groeit.

Dag lieve Skye, Thor en Cupcake.

Foto gemaakt door Rosanna & Benjamin 

Reacties

Populaire posts