E-mail rechtstreeks naar mijn hart

Vorig jaar in april kreeg ik een e-mail van een vrouw die ik maar niet bij haar naam zal noemen. De E-mail Vrouwe dus. Ze volgde meditatielessen bij mij. Volgens haar heeft het haar zoveel gebracht en dat had ze te danken aan mij. Nou vind ik zelf dat ik het eigenlijk niet heb gedaan. Ik ben slechts een hulpmiddel om haar te helpen haar eigen innerlijke rijke bron aan te boren. En dat lukt het bij mijzelf ook niet altijd. Eerlijk is eerlijk hé.

Maar alla, ik vond dat zo'n lieve en ontroerende e-mail. Ze gaf mij ook een houten naaidoos dat van haar moeder is geweest en leren stoelbekledingen die ze lang heeft bewaard en er nooit iets mee heeft gedaan.


Waar Bora zo lekker op zit dus, op de foto.

Toen kwam het idee in mij op, 'Ja daar wil ik iets leuks van maken voor haar en die ook helemaal bij haar past'. Dat heeft lang geduurd want ik was druk bezig met andere bestellingen, mijn werk en andere tijdrovende dingen. Onlangs ben ik er eindelijk aan begonnen en is het deze leren envelop geworden.

Omdat ze haar lippen altijd zo mooi stift.


Ze was er blij mee.
En ik was een blij poppetje.

Reacties

Populaire posts