Op de spirituele toer met het borduren

Zou automatisch borduren ook bestaan net als automatisch schrijven?

Ik heb het, serieus, een paar keer geprobeerd, om automatisch te schrijven. Eerst ging ik lang vanuit mijn buik ademhalen en diep mediteren. Daarna ben ik aan mijn burootje gaan zitten met een pen en papier.

Ik schreef heel mijn kladpapier vol met 'liefde' en hartjes. Ik mij zo dankbaar voelde en dat goed was. Dat alles ging in mijn leven zoals het zo moest gaan. Dat alles in elkaar terug greep en alle puzzelstukjes alles zo logisch op zijn plek vielen. Dat ik altijd de keus had om te kiezen hoe ik mij wilde voelen en denken.

Of dat nou automatisch schrijven is, ik heb er mijn twijfels over. Mooi, dat wel, dat ik vol ben van de universele liefde dat ik er zelfs over schrijf. Of dat nou uit mijzelf is of van het universum komt.

De blouse op de foto heb ik opgepimpt met het borduren. Geïnspireerd door een vrouw met lange blonde haren, felblauwe ogen en volle rode lippen. Af en toe had ik het idee dat het borduren automatisch ging, dat ik precies zo wist wat en hoe ik het moest doen.

Spiritueel borduren? Misschien wel!

Ik heb nog steeds de blouse en daar ben ik best stiekem blij mee. Sorry, mooie blonde dame.

Reacties

Populaire posts