Heerlijke zondagen

Eigenlijk heb ik wel elke dag een zondagsgevoel. Dat ik dankbaar voor ben hoe alles loopt in mijn leven. Soms gaat dat met een heleboel hiep hiep hoera's en soms moet ik diep zoeken naar dat gevoel.

Maar zondagen, dat zijn toch wel mijn heilige dagen. Dan ga ik vooral niet naar een rommelmarkt, of de stad in en plan ik die vol met afspraken. Nee, dan ga ik het liefst alleen of met een vriendin de natuur in. De paden op en de lanen in. Als de zon zich ook nog laat zien en het regent niet, dan kan ik mij zo blij voelen.


Vaak neem ik ook gevonden veertjes, schelpen en takken mee. Vandaag was dat een grote en brede tak, langer zelfs dan ik. Het hangt nu hoog aan het plafond waar ik leuke dingen aan kan ophangen. Dus gelukkig was het wel de moeite waard om het de hele route mee te slepen.


Op een zondag vind ik de tijd altijd zo snel voorbij vliegen. Zo vlug zelfs dat ik denk, 'O help, ik wil nog duizend en een dingen doen'. Blogs schrijven, geborduurde creaties ontwerpen en in elkaar zetten, mijn huis lenteklaar maken. Dan ben ik al zo moe. Ben ik ook mijn eigen energie die mij opjaagt beu. Dus doe ik niks anders meer dan Investigation Discovery kijken op de t.v.


Toch heb ik wel een hoesje voor een Iphone gemaakt. Ik kan het frobelen niet laten en deze zijn heel leuk en gemakkelijk om zo tussendoor te maken. Hoe je dat doet, wordt met foto's uitgelegd op de blog van Lana Red. Klik hier om haar DIY te bekijken.


Schattig he?

Reacties

Populaire posts