Liefde is in alle vormen en maten

Al een paar dagen zit ik te twijfelen of ik deze blog ga schrijven. Ik kan open zijn maar ook heel gesloten. Ik praat niet veel. En weinig over mijzelf. Door mijn werk als energetisch therapeut ben ik mij bewust geworden dat goed luisteren puur goud waard is.

Toch, alles wat indruk op mij maakt of rond dwarrelt in mijn hoofd, wil ik er wel over schrijven op mijn blog.

Ik las in de libelle die ik van mijn moeder kreeg een interview met Ebru Umar over haar leven als single dame en toen ik het uitgelezen had, bleef het vooral bij mij hangen dat ik het jammer vond dat ze er zo over dacht.
interview met Ebru in Libelle nr. 7 2014
Egoistisch leven omdat er geen man & kinderen in haar leven zijn? Geen verantwoordelijkheden? Zelf ben ik ook single en ik voel mij juist overal verantwoordelijk voor. (Dat begin ik nu steeds meer af te leren, joepie). Voor hoe ik in het leven wil staan. Wat ik kan betekenen voor de natuur, het milieu en de dieren /mensen. De laatste jaren voel ik mij regelmatig een moeder(figuur), voor mensen die bij mij komen met energetische therapie of om te komen mediteren. Op het gevaar af om erg zweverig over te komen, ik probeer altijd te leren van mensen in mijn leven waar ik een klik of juist niet mee voel. Soms voel ik mij single maar ook gebonden met mijzelf. Soms voel ik mij een jong meisje maar soms ook weer een omaatje met een gerimpelde gezicht. Dat vind ik steeds minder belangrijk. Ik wil vooral het uiterste liefdevolle, waardevolle en mooiste uit mijn leven halen. 


Denk in hartjes, niet in hokjes.


Reacties

Lies zei…
Zo herkenbaar! <3
Lfs Lies (blossom)

Populaire posts