Wie wat verzamelt, heeft wat

Het is bijna voorjaar, hallelujah. En ik ben nu al hartstikke veel veren aan het zoeken.
Klein, groot, wit, grijzig of bruin. Dat maakt niet uit. Als ze er maar goed uit zien.

Wat ik er allemaal mee doe?


Dat bijvoorbeeld


Of dit
Of dit


En dit


Slaap lekker en voor morgen een fijne zondag!

Reacties

Lies zei…
Wat leuk! Ik heb ook potten en bakjes vol veren, dan ook nog overal tussen geklemd (fotolijstjes bijvoorbeeld) en op het moment kom ik steeds ook met mooie bladeren thuis. Herfst hè. ;-) En bij de visvijver waar ik met Bruce wandel heb ik al een paar dobbers gevonden. (Dat zijn mijn lievelings-vondsten!) Mijn oma deed het al, mijn moeder, en nu raap ik dus ook alles op. Een mooi dopje, een cocktail prikker, mooie stenen, sigaren blikjes (ja die kom ik regelmatig tegen) kleine verloren speelgoedjes en haarspeldjes, haha, onderdelen van weet ik veel wat. Ik word er blij van! Ik zou er ook eens wat van kunnen maken! Lfs Lies

Populaire posts