Go with the flow


Zou het dan nog ijsjesweer worden? Waarbij wij lekker kunnen genieten van een softijsje in de zon. 

Met een softijs als een kussen op je bank of op vensterbank haal je wel al de zomer in huis. ;-) Meer foto's en informatie is te zien bij kopje Mijn blogwinkeltje.

De laatste tijd schrijf ik weinig op mijn blog. Al mijn energie is omgezet in creatieve doe-energie en ik ben een buiten-mens. Zo gauw het zonnetje schijnt, vlucht ik naar buiten als mijn werk en tijd het toelaat. Ook kan ik heel duidelijk merken dat als ik met de stroom meega en alles vloeiend stroomt, ik minder behoefte heb aan evalueren en schrijven voor mijzelf. Dat heb ik te danken aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Mocht ik je er mee kunnen helpen, ik geef energetische therapie en meditatielessen in gebarentaal. Ik zou het mooi vinden als het jou ook dichter bij jouw eigen flow brengt. Over mijn werk kan je meer lezen bij kopje Leef in hier en nu.

En verder ben ik erg actief op Instagram. Mooie creatieve foto's van anderen bekijken en alles wat ik maak, plaats ik op Instagram. Je kan mij vinden via perwin1973.

Ik hou al op voor dit te veel op een promotie blogje gaat lijken. Sorry!

Liefde, kracht en wijsheid toe gewenst. 

Reacties

Populaire posts