Een jas van gordijnen

Slow living.

Ik miste het, de laatste tijd. Daarom stopte ik met instagram. Ik merkte dat mijn smaak er te veel door werd beïnvloed en ik miste het om de inspiratie grotendeels uit mij zelf te kunnen halen. Daarnaast kostte het mij ook te veel tijd en energie, die ik liever aan andere dingen wilde besteden. Ik vond het ook nooit fijn om veel bezig te zijn met mijn iPhone of iPad en dat was wel zo met Facebook & Instagram.

Via Instagram heb ik echter wel Ingedien leren kennen. Hiep hiep hoera. Wij deden een creatieve swap ruil. Ze stuurde ook twee oude gordijnen mee die haar moeder niet meer gebruikte en ik het mocht hebben. Vergeet niet om haar grappige, leuke en creatieve blog te bezoekenToen ik dat voor de eerste keer deed, werd ik er helemaal blij van. Zoveel leuke dingen zelf gemaakt, op een leuke manier gepresenteerd. Ze heeft mij sterk geïnspireerd om mijn blog ook te beginnen.

De gordijnen vind ik erg mooi. Sterker nog, zo mooi zelfs dat ik er een jas uit wil knippen en naaien. Zo zijn er een paar vogels op de rug geborduurd en wil ik de stofkant verwerken voor een grappig effect. 

Hier ben ik lang mee bezig geweest omdat het veel werk is en ik het pittig vond om te ervaren dat de rollen zijn omgedraaid met mijn ouders. Ik had er eerst veel moeite mee om te zien dat er een periode is aangebroken waarin mijn ouders steeds veel minder kunnen doen en hun gezondheid daarbij achter uit gaat. Ik voel wel heel sterk de behoefte om voor hun te zorgen met liefde en aandacht. Ik heb er gelukkig ook tijd en energie voor. 

Als ik weer mijn eigen momenten heb, dan vind ik slow creatief bezig zijn heerlijk.

En de trenchcoat? Die show ik graag als het af is!

Reacties

100%HEPPIE zei…
Wauw wat een onwijs mooi compliment, Perwin ! Lief. En wat wordt het prachtig met die kraaltjes en borduursels. Ben super benieuwd naar het eindresultaat...
Lies zei…
Ik schreef een heel verhaal, floep weg... Morgen opnieuw, nu slapen!
Lfs Lies Smeets
Lies zei…
Ik schreef een heel verhaal, floep weg... Morgen opnieuw, nu slapen!
Lfs Lies Smeets

Populaire posts