Een stoffen hoes voor de lockmachine


Echt wel want terwijl mijn handen bezig zijn met stof en draad, kan ik alles wat er gebeurt in mijn leven ook even van mij afzetten. Tegelijk geniet ik er van om te zien hoe een idee uit mijn hoofd vorm begint te krijgen.

De quote heb ik met oplosbaar inkt uit een pen overgenomen uit een plastic sheet met alfabet letters. Daarna heb ik de letters vrij geborduurd met gouden en groen glitter garens. De lijst is versierd met een omgekrulde ijzerdraad in gouden garens gewikkeld. Dat is weer met een klein zigzag steek over de ijzerdraad gestikt.






De donkerblauwe fluwelen paspelstroken heb ik zelf gemaakt met een koord. Kocht ik dat vroeger altijd op de stoffen markt of bij een fourniturenwinkel. Nu wil ik ze zelf maken.



Mijn lockmachine heeft nu ook een lekker warm jasje aan.

Reacties

Denise zei…
Mooi gemaakt!! Ik zit zelf niet vaak achter de naaimachine, maar van een beetje handwerken, een simpele zoom of zo, word ik inderdaad ook heel ontspannen :-)

Populaire posts