Home is where the heart is

Een poosje geleden plaatste ik hier een foto van de kringloop stoffen die ik had gekocht en beloofde ik ook te laten zien wat ik er mee zou gaan doen.In mijn tuintje heb ik twee witte barok stoeltjes (van Karwei, geen antiek hoor) waar ik twee oude verwassen kussentjes van Xenos op legde als het buiten een beetje mooi weer werd. Dat heb ik nu vervangen door twee zelf genaaide ronde kussentjes waar een vogel en bloemen er machinaal met de naaimachine op zijn geborduurd. 

Nu nog alleen de regen weg denken.Omdat ik weer graag terug naar Noord-Holland wil verhuizen, heb ik al veel huizen bezichtigd via Woningnet Amsterdam die ik had uitgekozen en daar ook voor ben uitgenodigd. Jammer genoeg zijn in Amsterdam de huren erg hoog voor (super) kleine woningen. Ondanks mijn lange inschrijfduur kom ik nog niet in aanmerking voor een leuke huis met een tuin(tje) in de buurt van Amsterdam. Dus ben ik uitgeweken naar de Zaanstreek. Omdat het met de trein een kwartier duurt naar Amsterdam en er ook veel natuur & water te vinden is. Bovenal is het een historische omgeving waardoor ik durf te denken 'Ja de Zaanstreek, daar wil ik het ook wel eens proberen'.

Ik ben echt benieuwd waar ik uiteindelijk kom te wonen. Om inspiratie op te doen, verzamel ik nu al sfeer plaatjes op Pinterest en ik weet ook ongeveer hoe ik het wil gaan inrichten. Vandaar dat ik deze blogtitel 'Home is where the heart is' heb genoemd'.


Reacties

Denise zei…
Ik wens je succes met het snel vinden van een nieuwe woonplek; inderdaad 'Home is where the heart is' dat gaat je vast lukken <3

Populaire posts