Laat het voorjaar maar komen

Ik ben er klaar voor met mijn zelfgemaakte jas van vintage gordijnen.Het was erg leuk om het gedetailleerd te verwerken. Zo heb ik een paar vogeltjes op de achterkant geborduurd. Een van de mouwpatjes is gemaakt van stofkant (met merk en kleurtjes op gedrukt). De voorranden zijn met stofkant er aan geknipt. De ceintuur heb ik gemaakt met donkerblauw stof van fluweel en lichtroze stof van katoen. Want er was niet meer genoeg gordijnenstof nog over. Ik heb het ook helemaal gevoerd met stukjes lapjes van satijn in zalmkleurig, zuurstokroze, lichtroze en mosgroen. Dat had ik nog liggen in de ladekast en aangezien ik momenteel erg van het opruimen ben, heb ik ze maar gelijk gebruikt. Ook zijn er zakken met een paspelstrookje er in genaaid.'Happy big things
made by Perwin'

Reacties

merula zei…
oooo wauw dat is mooi geworden zeg! Super knap hoor. En wat een grappige gedachte dat je eigenlijk gewoon een gordijn aan hebt :)
Perwin zei…
Hoi Merula, dank je wel. Het voelt ook wel aan als een gordijn eigenlijk. Heb het nog eens gewassen en gestreken en de stof is meer zachter geworden. Gelukkig.
de DIY Diva zei…
Wat leuk! Gordijnstof gebruik ik ook weleens, ook voor tassen maken is dat handig.

Populaire posts