Liefde, een groot en grijs gebied?


Ik heb dit plaatje op Pinterest gevonden en het raakt mij diep. 'Ja, zo is dat ook helemaal bij mij'. Liefde openbaart zich steeds meer voor mij. Ik kan mijn hart niet vertellen van wie het wilt houden. Dat gaat vanzelf. Mijn hart houdt van mensen die er niets voor hoeven doen. Het houdt ervan om hoe die persoon in elkaar zit. 

Soms is liefde voor mij verwarrend omdat in het begin voor mij niet duidelijk is of dat is omdat diegene staat voor hetgeen die ik bewonder en dat ook graag zou willen bereiken / uitstralen. Of lijkt het sterk op liefde omdat mijn innerlijke kind in hem of haar iets denkt te zien waar zij heel lang naar op zoek is. 

Als dat zich steeds meer ontvouwt, begrijp ik de klik & aantrekkingskracht beter en dat geeft mij meer rust.

Mijn hart houdt ook niet van de opgelegde verwachtingen die daarop ontstaan want daar schrikt ze voor terug.

Soms zie ik iemand heel lang niet of nooit en zit de liefde toch in mijn hart. Liefde is voor mij niet meer gekoppeld aan een relatie. 

Liefde is voor mij een groot kleurrijk gebied.Reacties

100%HEPPIE zei…
War heb je dat mooi verwoord !
Gittepetit zei…
Mooi gesproken lieve Perwin.
XXX
merula zei…
mooi geschreven hoor en helemaal waar. (en de tattoo bloes uit vorige post is ook super leuk!)

Populaire posts