En weer iets met jeans


Twee oude jeans broeken heb ik nog liggen, die ik ook nooit meer draag. Daar heb ik een spijker-giletje van gemaakt. Met een voering van bruin gebloemde stof. Het trekt aan de onderkant een beetje. De jeansstof en de voering zijn niet van stretch stof en ik heb de voering ook nog te kort geknipt aan de sluitingsnaad. Dat heb ik geprobeerd om op te lossen door de figuurnaden van de voering open te laten. Zo is er meer ruimte ontstaan en kan ik de gilet dragen, zonder dat het trekken niet zo opvalt. Ook vind ik het jammer dat ik de motieven van de voering niet mooi op elkaar heb afgestemd. Dat ben ik helemaal vergeten.

Hierbij heb ik mij laten gaan met het versieren van de naai steken, een borduurmotief van de naaimachine met witgouden / beige naaigaren en bronzen siersluitingen. Want dat vind ik stiekem ook heel leuk, als het een beetje uitbundig versierd is.
Reacties

100%HEPPIE zei…
Hij is tof, Perwin ! Mooi dat borduursel !

Populaire posts