Wordt het de kringloop of...

Een tas!Ik heb een jeans harembroek die te strak is geworden. Alle kledingstukken die ik niet meer draag of klein zijn geworden, gaan naar de kringloop, mits ze nog in goede staat zijn.

Zo ook met de jeans harembroek. Doch ik heb wel erg getwijfeld. Ik vind het toch wel een leuke broek. Misschien past het mij over een tijdje weer. (Wat ik dus niet denk). Er zijn toch wel leuke zak-details in de broek verwerkt. 

Ik heb het bewaard…tot ik wist wat ik er mee wilde doen.

Het is een jeans tas geworden. Ik heb het gevoerd met een stevige stof, gekocht bij de kringloop en een rits toegevoegd. De ceintuur heb ik uit de broekspijpen gehaald. Dat zijn drie smalle lange reepjes aan elkaar genaaid en heb ik het daarna gevlochten. Ik heb er bruine leren veters bij gebruikt en de binnenzak is een stukje donkerblauw lapje leer. Het was wel lastig om te naaien met mijn naaimachine. De dikke naald brak wel 3 x. Toen heb ik maar sommige harde stukken met de hand gedraaid op mijn naaimachine. Ik heb het wel gevoeld in mijn bovenarm hoor. Alles is ook weer hergebruikt.

Ik heb er een grote tas van gemaakt want dat vind ik hartstikke handig. Ik ben er happy mee.


Reacties

100%HEPPIE zei…
Wat een leukerd ! Zo heb je toch je harembroek nog een beetje bij je šŸ˜„
Gittepetit zei…
Superleuk geworden Perwin! Ik heb hier ook nog een paar oude spijkerbroeken liggen tot ik weet wat ik ermee wil doen...
XXX Brigit.
Denise zei…
Heel erg leuk geworden!! Ik verzamel ook al mijn oude spijkerbroeken, misschien is de tijd aangebroken om er maar eens wat mee te gaan doen ;-) Zat ook te denken aan een tas... of een groot kussen

Populaire posts