Wat ik van mijn laatste kringloop lapje heb gemaakt

In mijn rode ladekast heb ik nog een laatste lapje liggen, van een zachte nude kleur. Gekocht bij de kringloop in Den Bosch.

Een tijdje geleden heb ik besloten om niet meer zomaar kring loop lappen te kopen als ik niet weet wat ik er mee ga doen maar alleen nog te kopen met een doel. En daar wil ik dan mooie stoffen voor gaan zoeken op het internet of in een stoffenwinkel / markt.

Nu zag ik op pinterest foto's voorbij langs komen van dunne fladder mouwtjes over elkaar verwerkt. Dat wilde ik graag doen. Ik heb een basis patroon van Simplicity Naaimode magazine gebruikt van een t shirt model en er waren al twee mouwdelen in verwerkt. Ik tekende er nog een mouwtje bij. Ik maakte de mouwranden af met een zig zag rolzoompje met gouden draad. De striklint heb ik groter gemaakt met schuine uiteinden en afgewerkt met een gouden draad. De halslijn verwerkte ik met een band op de halsrand dus niet aan de halsrand zodat het een beetje laag blijft. Ik vond het cool om te proberen de mouwnaden aan de binnenkant onzichtbaar te maken met een bandje er over heen en dat is super gelukt. 
Ik ga nu ook weer naailessen geven! Ik heb hierboven bij het kopje 'Naailessen volgen' meer informatie gezet over de naailessen en ik hoop dat je net zoveel plezier en vreugde gaat ervaren met het zelf naaien van je eigen kleding en andere naai dingen.

Vandaag is het ook koningsdag. Op het internet zag ik op het internet dat heel NDSM werf wordt veranderd in een feestelijke terrein voor jong en oud dus die kant ga ik straks op, als het tenminste niet heel erg gaat regenen. 

Een feestelijke koningsdag toe gewenst.

Liefs, Perwin

Reacties

Populaire posts