I believe in unicorns

Soms ben ik zo bezig met het gewone leven, dat ik vergeet waar het echt om gaat. Soms ben ik te veel bezig met de dagelijkse dingen dat als ik even stil sta ik moeilijk kan ervaren wat echt telt. Soms ga ik maar door en door en besef ik ineens dat ik mijn eigen levenslust niet goed kan voelen. Alsof alles is gedimd.

Weet ik met mijn verstand goed dat het om de kleine dingen gaat en kan ik dat niet goed voelen.

Soms zit ik best vaak in mijn hoofd en wil ik weer gronden in mijn voeten. Hallo aarde!

Misschien daarom maak ik ook graag dingen die te maken hebben met magic. Dat laat het sprankelende gevoel in mijn buik terug keren. En voel ik mij weer aanwezig in wie ik ben en wat ik wil uitstralen. Hallo Perwin!

We are what we believe we are.

unicorn broche van vilt


Have a magical day.

Reacties

Unknown zei…
Lieve Perwin, je leven is als school. Je leert wat kwaad en goed zijn, wat hoofd denken en hart voelen zijn. Iedere dag opnieuw! Het geeft je ruimte om t te ervaren naar jouw PuurZijn wie je bent zoals je bent. Jouw authentiek, vol met liefde!

Populaire posts