Colors speak louder than words

Loungen met een tijdschrift bij de bibliotheek in Mosplein. 
Wat een geweldig hangplekje bij de grote raam!

Van sommige kleuren word ik heel blij. Zo happy dat ik ze het ook liefst kies voor mijn kleren. Als ik voor mijn klerenkast sta, probeer ik vaak een combinatie te kiezen, waarin ik mij fijn voel en het ook mijn stemming voor de dag bepaalt.

Grappig is dat ik de laatste jaren vooral voor zandkleurige kleuren met groen, roze, brons en goud ga. Wat ik ook veel draag zijn donkerblauw en bruin. Doch dat zijn niet mijn favoriete kleuren. Ik vind het fijn om te kijken naar de kleuren op de onderstaande foto.Ik ben bijna anderhalf jaar geleden in mijn woning gaan wonen via een woningruil omdat ik geen leuke woning kon wonen via Woningnet in Amsterdam en omstreken. Ik wilde wel al snel in Amsterdam wonen, zodat ik er kon zijn voor mijn ouders die in Amstelveen woonden. Ik heb mij nooit echt op mijn plek gevoeld in deze huis. Een paar weken geleden heb ik iemand gevonden met een hele lichte woning en een tuin op het zuiden dat met mij van woning wilt ruilen. Wij wachten nu op een reactie van onze dezelfde woningcoöperatie. Als ze ons groen licht geven, dan gaan wij van woning ruilen. Ik verlang erg naar een zonnig huis en ik hoop dat het doorgaat. Het is hier vlakbij in een rustige straat dus ik blijf, als het goed is, over het IJ in Amsterdam Noord wonen op een steenworp van de veerpont bij Buiksloterweg. 

Ik ben nu al bezig om te bedenken welke kleurenpalet ik wil kiezen voor mijn nieuwe woning. Het zijn ongeveer dezelfde kleuren als voor mijn garderobe maar dan zonder roze. Mijn foto's, hieronder, vormen voor mij een inspiratiebron.


 

Home is not a place, it's a feeling.

Reacties

Populaire posts