En naaien maar…!


Tussen het leeghalen van mijn woning en wandelen door heb ik een topje gemaakt met een vogel er op, geborduurd met mijn naaimachine en borduurmachine in een. De mouwtjes vind ik erg leuk om te doen. Ondertussen ben ik wel aan het twijfelen geslagen want kan ik dat nog wel dragen nu ik 44 jaar ben? 

Op pinterest zie ik foto's voorbij komen van old ladies die erg hip uit zien in hun ubercoole outfits en niet kijken naar wat nog wel kan of mag met hun leeftijd. 'F*ck it, ze hebben ook nog gelijk'. Als ik het mooi vind en het staat volgens mij ook goed, dan draag ik het gewoon. Ik heb het zelf genaaid en daar mag ik best trots op zijn.

Ik zie deze grand dames echt als een voorbeeld voor mij. Vaak met hun opvallende maffe zonnebrillen.Op mijn to sew list staat nog een dunne jeans broek met donkerblauwe boordstof voor de zakken en de gerimpelde broekspijpen. Dat heb ik genaaid en het staat leuk bij elkaar. Ik ben blij. 
Fijn weekend gewenst!

Reacties

Populaire posts