Geen roze maar witte flamingootjes

Op de Albert Cuypmarkt bij een stoffenwinkel vond ik jeansblauwe stretch tricot stof met witte flamingootjes er op. Verguld met de stof kocht ik het met het plan om een sweaterjurk te naaien.

Op het internet zocht ik naar een naaipatroon. En ik vond het. Het naaipatroon komt van Mamu Design. Gelijk besteld en toen het bij mij bezorgd werd, ging ik het meteen knippen en naaien.
 
Achteraf heb ik de kangoeroezak opnieuw er af gehaald want ik vond het niet netjes genoeg genaaid op de sweaterjurk. Het staat er nog strakker op dan op de onderste foto's. (Tja. Hoezo perfectionistisch?)  
Ik vind het heel fijn dragen. Als ik nog leuke stretch tricot stof kan vinden, maak ik meer sweaterjurkjes, met een capuchon of een rolkraag. Ook wil ik de zoom iets langer maken, zodat ik het op mijn werk kan dragen.

Ik ben trouwens niet meer zo actief op mijn blog. Ik werk in de zorg en als ik thuis ben, ben ik vaak moe en wil ik eigenlijk alleen nog maar creatief bezig zijn. Als ik een beetje energie bij elkaar heb verzameld en ik heb een paar dagen vrij, dan ga ik verven in mijn woning. Er moet nog veel gebeurd worden. Op mijn instagram plaats ik veel meer foto's dan op mijn blog. Als jullie dat leuk vinden, kunnen jullie mij vinden via mijn instagram naam perrrwin.

Reacties

Populaire posts