Tulp tulp tulp tas

 Details maken mij blij.

Zo ook mijn zelf gemaakte buideltas met de tulpen stof. De bodem is gemaakt van een stukje leer met een klein beetje glitters. Aan de uiteinden van de koord heb ik leren tulpjes toegevoegd. Met een lucifer en stromende water uit de kraan heb ik de blaadjes omgekruld. Ik weet niet of jullie het ook herkennen? Ik ben blij en tevreden als een creatie klaar is maar tegelijkertijd vind ik het ook jammer want om er mee bezig te zijn, dat vind ik het allerleukste. Maf he?
 Als ik het draag, ben ik er wel blij mee. Zelfgemaakt. Is dat niet cool? :-)

Ik zit nu wel met een zijden topje waarop ik een soort takje met zadenbollen er aan heb geborduurd met mijn naai/borduurmachine en nog een vogeltje erbij. Het valt van onderen te klein en ik twijfel of ik het wel ga afmaken. Ik weet niet of het wel een succes wordt.
En toch wil ik het wel afmaken, daarna kan ik altijd nog beslissen of ik het weg gooi.

Reacties

Populaire posts