Adventure is waiting


Op de laatste dag van het oude jaar wil ik nog een blog schrijven over hoe mijn bijna afgelopen jaar is geweest.

Het was een jaar waarin ik mijn ouders moest loslaten en ik helemaal emotioneel volwassen werd.

Het was mooi en moeilijk omdat ik zo met heel veel verdriet ontdekte dat ik verder kon gaan zonder mijn ouders, dat ik nog steeds van hier en nu kon genieten. Wat ze zelf ook graag hadden gewild voor mij.
Ik bad tot het universum regelmatig om liefde, wijsheid en kracht om mij hier door heen te leiden.


En omdat het leven toch een avontuur is, ben ik Marc tegengekomen. Tot mijn verrassing zijn wij helemaal verliefd geworden op elkaar. De eerste date met hem was een ja. De tweede afspraak was weer een grote ja. En toen zei hij dat hij eigenlijk niet meer wilde gaan. Van mij hoefde hij niet eens weg te gaan. Toen is hij maar gewoon bij mij gebleven. Wat ik van het afgelopen jaar heb geleerd en ook van mijn ouders, is dat als het goed aanvoelt er helemaal voor te gaan.

Nu wonen wij samen. Opeens deel ik mijn leven en huis met een man die helemaal bij mij past. Af en toe knalt het met elkaar want beiden moeten wij erg wennen aan hoe het is gegaan. En blijven wij voortdurend voelen hoe het tussen ons zindert van de liefde.

Ergens voel ik heel sterk dat het voorbestemd is en mijn ouders hem hebben gestuurd op mijn pad. Dank jullie wel!

En omdat het nergens op slaat, een paar foto's van wat ik heb gemaakt met de gedroogde sinaasappelschijfjes. Sindsdien ben ik niet meer creatief geweest. Ik hoop van harte dat daar verandering in komt voor het nieuwe jaar.


Heb een heel mooi en fijn oudejaarsavond en dat het nieuwe jaar ons allemaal veel mag brengen met liefde!

Liefs, Perwin


Reacties

Denise zei…
Geniet van de liefde Perwin, die heb je dubbel en dwars verdiend!!!

Populaire posts