Mijn gevleugelde vrindjes van de kringloop


In de kerstvakantie heb ik een krans gemaakt, met takken gesprokkeld uit een bos, elfenlichtjes en groene takken, geplukt uit een boeket bloemen dat ik van Marc kreeg. Het heeft heel lang aan de muur gehangen als compensatie van de kerstversiering want ik vind het hier al vol genoeg.

Vandaag had ik een vrije dag. Het weer was er niet mooi genoeg om te gaan wandelen dus ben ik even naar de kringloop in Amsterdam Noord gegaan. In een kast met stoffen op de planken viel mijn oog gelijk op vier geborduurde vogels. Ik was verrukt. De vogels waren met veel aandacht geborduurd in heldere kleuren. De lijsten waren niet helemaal rond gemaakt en dat vond ik zo leuk er aan. Een beetje niet perfect, daar maakt mijn hart een sprongetje van.
 
                          
Ze zijn met mij mee naar huis gegaan en nu hangen ze voorlopig rond de elfenlichtjes-krans. Ik weet al wat ik met ze wil doen. Ik wil ze in een volgende huis ophangen in de hal. Ik droom al lang van een sprookjesachtig behang met bomen en takken er op. De kapstokken in de vorm van donkerbruine hertenkoppen in massief koper heb ik al jaren in huis en mijn gevleugelde vrindjes komen daar bij te hangen. 
                                    

Met de klok mee, beginnende om 12.00 zijn het Zomertaling, Koperwiek, Kluut en Roodborsttapuitje. Met dank aan Martijn op mijn instagram.

Reacties

Populaire posts