Weer iets van de tulpenstof

Omdat Marc en ik de laatste tijd al een paar keer onze handen hebben verbrand bij het gebruiken van mijn mama's oven, was ik op zoek naar een paar ovenwanten of pannenlappen. Bij Hema was er eentje dat ik leuk vond, zachtgroen met een print van kip er op, voor 4,- Bij Xenos zag ik ze zelfs goedkoper. Marc vond de design van de ovenwanten afschuwelijk. Toen vond ik het maar beter dat ik ze zelf kon maken van de restjes stof en leer dat ik al in huis had. Het ruimt ook gelijk een beetje op in mijn stoffenmand.

Zo gedacht, zo gedaan.


Ze maken was best veel werk. Ik was er een avond mee bezig. Dat had ik niet verwacht. Dus dat was niet echt een simpel werkje. Maar hee, nu kunnen wij onze handen niet meer verbranden. ;-)Op deze foto lijken ze wel tuinhandschoenen.

Ik zit de laatste tijd voorzichtig aan te denken om weer op bestelling te gaan naaien. Het geeft mij veel voldoening en het geeft mij een heel fijn gevoel als ik er mee bezig ben. Er wordt ook soms gevraagd aan mij of ik iets kan maken voor de verkoop. Ik twijfel alleen nog, want ik heb niet zoveel tijd. Mijn werk in de zorg is vermoeiend en intensief. EN is mijn naaiwerk wel goed genoeg? Ja, daar zit ik nog steeds mee. Irritant hoor. 

Maar toch wil ik het een kans geven want het is wel iets wat ik heel leuk vind en het goed kan doen. Ik ga het uitwerken hoe ik het weer wil aanpakken.

Wordt vervolgd.

Reacties

Populaire posts