Happiness is handmade


Op de stoffenbeurs in Haarlem kocht ik een meter of anderhalf dunne stretch stof met gouden spikkels. Ik nam het mee en ik wilde een hemd met een kort topje er over heen maken. Het idee was om bladeren er op te zeefdrukken met textielverf.

Met Silhouette Cameo, een snijplotter, waarmee ik alle tekeningen en teksten kan uitsnijden in verschillende materialen, liet ik een motief van tropische bladeren uitsnijden. Daarna kon ik beginnen met het zeefdrukken door gouden textielverf er over heen te strijken. Het bespaarde mij zoveel tijd en ik was veel sneller klaar dan als ik het met de hand alles had overgenomen en daarna ook nog snijden met een stanleymes. Een hele fijne machine, dat ik mij zelf als een kado heb gegeven.Ik vind het geslaagd en ik ben er blij mee. Op de stoffenbeurs heb ik trouwens nog meer stoffen gekocht en daar ga ik nu verder mee aan slag.  

Heb een fijne dag.
Liefs, Perwin

Reacties

Populaire posts