Ik zie mijn vader nog...


in zijn geruite overhemd zitten aan de eettafel in onze late ouderlijke flat appartement. Ik vond mijn vader altijd heel goed uit zien in een stoere overhemd en een sportieve nette broek of een jeans. Vorig jaar heb ik een paar overhemden bewaard en wist ik nog niet wat ik er mee wilde doen. Ze weg doen was onmogelijk voor mij.

Ik heb een overhemd van mijn vader - heel oud - (want mijn vader vond het onzin om een beetje versleten kleding weg te gooien. Het liefst bewaarde hij alles) verwerkt in een overhemd voor mij. Met een dierbare herinnering.

Even voelde ik mijn papa weer dicht bij mij. 

Ik heb een filmpje en foto's gemaakt. Kijk je met mij mee?De kraag heb ik er af geknipt. De randen accentueerde ik met textielverf in goud. Ik vlocht een ceintuurtje. Er zijn een vogel met takje en veren op gezeefdrukt.
 

Reacties

Populaire posts