Meow


Sinds ik een zeefdrukpakket van Bobbin hood heb besteld met eco inkt voor textiel, ben ik veel aan het zeefdrukken. Vaak vind ik het dessin of een tekening op de stof niet zo heel mooi. Nu kan ik kiezen wat ik zelf wil gaan zeefdrukken op de stof en daarna een kledingstuk te naaien met de gezeefdrukte stof. Superleuk!

Op een zelfgenaaide tshirt heb ik een eigenwijs kattensnoet overgetrokken dat ik eerst met een stanleymes had gesneden. Het was heel gemakkelijk om dat zelf met de hand te snijden. De illustratie heb ik trouwens op (lang leve) Pinterest gevonden. Toen ik er op klikte, mocht ik het gelijk downloaden dus het was vrij te gebruiken. Fijn.


De vlekken in een kattenoortje kon ik gelukkig weg werken met wit textielverf.

 

Altijd zo gezellig met een van de katten op tafel.Lekker zomers he? Nu moet ik nog even wachten tot alles gaat groeien en bloeien met het voorjaar en ik dat aan kan trekken met blote armen of met een vest er over.

Reacties

Populaire posts