safari rugzak in de wereld

Goedemorgen!

Vanochtend heb ik foto's gemaakt van een rugzak in safari stijl dat ik ga verkopen want Marc en ik hebben besloten om in ons huisje te blijven. En dat betekent ook flink opruimen en veel gaan verven.

De Amsterdamse woningmarkt is erg opgeblazen en voor mij lukt het ook niet meer om een leuke en ruime woning te vinden in Tuindorp Oostzaan. Er staan dan zoveel mensen voor in de rij. Waar ik wel een keus uit mag maken, zijn kleine en donkere woningen, veel minder fijner om te wonen dan waar wij nu zitten (ondanks dat het een hele oude huisje is met veel tocht. Hoera dat winter bijna achter de rug is).

Dus heb ik gisteren eindelijk een kast geverfd dat erom schreeuwde. Het was helemaal doorgeschuurd met blauw en wit waar de houtnerf er door schemerde. Het had iets weg van whitewash en als er iets wel is wat ik lelijk vind.. Nu is het in Olivetree van Flexa. Tussen glasgroen en olijfgroen in. Wat een rustgevende kleur vind ik dat.

En zoek ik mijn handgemaakte creaties uit dat ik de wereld in wil sturen. Ik begin met de safari rugzak. Het is een royale maat, kruiselings te dragen of zelfs met beide banden over de rug. Met een flap die lijkt op een olifantsoor. De gevlochten banden heb ik aan de uiteinden met een knoop dicht gemaakt en niet af geknipt zodat het nog versteld kan worden in jouw favoriete lengte. Van binnen is het dubbel gevoerd en de bodem is cognackleurig leer. De binnenzak en keyholder zijn eveneens ook van leer en stevig.
De prijs is 35,- inclusief verzendkosten naar Nederland en Belgie. Het is een unieke handgemaakte creatie want ik maak ze nooit meer dan 1x keer. 

Voor meer informatie kan er gemaild worden naar mij via emailvoor@perwin.nl.

Liefs, Perwin

Reacties

Populaire posts