Liefde en loslaten

Terwijl ik dit blog schrijf met een foto van een zelf gemaakte jurk in de hoofdrol, zit Marc in de vliegtuig naar Australië. Wat blijft het lastig om iemand van wie ik hou los te laten.

Toen wij samen waren, kwam Marc er achter dat hij zijn thuisland en zijn familie meer miste, dan hij zelf had verwacht.

Er waren ook nog enkele factoren aanwezig waardoor ik besefte dat er geen toekomst was voor ons samen. Dat vond ik zelf eerst moeilijk om toe te laten want ik hoopte natuurlijk op een andere weg voor ons.

En nu is hij weg en hoop ik op het allerbeste voor hem.

Terug naar de jurk. Want dat had toch de hoofdrol. Ik heb een naaipatroon besteld via het internet, een tuinjurk van Dottie Angel. Ik had nog stof over van de gordijnen die op mijn vader's werkkamer hingen.

 Ik heb het wel twee keer bijna weggegooid omdat het eerst helemaal nergens naar toe leek. Ik heb de zijnaden versmald en een leren vetertje toe gevoegd om een taille te creëren en het resultaat mag er wezen, vind ik.

Gelukkig maar! 

Geniet van het mooie weer. 
Liefs, Perwin


Reacties

Denise zei…
Ingewikkeld is dat, loslaten. Ik wens je sterkte want ik had het zooo graag gezien voor jou dat het wel gelukt was jullie relatie <3
I love het jurkje trouwens!!!

Populaire posts