Op de naaitoer...


Daar ben ik dan weer. Ik heb het de laatste maanden ongelofelijk druk gehad en de zin om te bloggen ontbrak mij. Zo tussendoor heb ik wel kleding genaaid en daar laat ik even foto's van zien. Ik heb een blouse van mijn vader verwerkt tot een zomerse tuniek met een gehaakte kanten lintje aan de mouwen en de onderkant.In mijn oude huis had ik stof hangen voor de keukenkastjes in plaats van keukenkastdeurtjes. Dat vond ik leuker en het gaf ook gelijk een landelijke effect. Dat heb ik hier nu niet meer en ik heb van de stof een jumpsuit genaaid. Het draagt lekker want het is soepel linnen. :-)

Van de overige gordijnstof naaide ik nog een jumpsuit en dat draag ik best veel als ik thuis ben. 
 

De volgende keer zal ik wel meer vertellen over hoe het is gegaan in mijn leven. De zin om blogs te schrijven ontbreekt mij nog steeds, eerlijk gezegd.

Liefs, Perwin

Reacties

Populaire posts