Love flow

Hierbij laat ik zien wat ik met mijn douchegordijn heb gedaan. Ik gebruik het niet meer want mijn badkamer heeft een schuine muur waardoor het lastig is om het te ophangen. Het is een regencape geworden. Een beetje sprookjesachtig. Ik heb het gevoerd met donkerbruin voering van crêpe stof. Zo kan ik het ook dragen als een jas voor als het minder koud is geworden. Van de overgebleven crêpe stof heb ik gelijk een jurk genaaid zodat ik het samen met de regencape kan dragen.

Eerst

 Nu

Verder is iets heel moois gebeurd bij mij. Ik ben iemand tegengekomen waar ik hartstikke verliefd op ben geworden en het blijkt wederzijds te zijn. Hoe leuk is het om te merken dat alles in een flow gaat. Als het zo gaat zoals het bedoeld mag zijn.
Ik geniet er heel erg van.
Omdat het nog heel pril is, kan ik er nog niet zoveel over zeggen. Alleen maar met een foto.
Langs Durgerdam in landelijk Noord


 En van de zonsopgang, hoe mooi die soms kan kleuren. Wauw.Liefs, Perwin

Reacties

Babbe zei…
Wat een leuke regenjas en wat een leuk liefdesnieuwtje! Geniet ervan!
Lies zei…
Hé Perwin, Lies hier. Al van heel lang geleden op instagram. (blossom1975) ik wilde je even laten weten dat jouw uil en kaartje met geborduurde dream catcher nog steeds een mooi plekje in mijn huis hebben. Dus ik denk nog regelmatig aan je. Nu eens gaan zoeken en je blog gevonden. 😊 Wat leuk om te lezen dat je verliefd bent! Gaat het goed met je? Lfs Lies. 💕

Populaire posts