Ontmoet Rembrandt en Velazquez

Op zaterdag 18 januari heb ik een rondleiding gegeven bij Rijksmuseum over Rembrandt en Velazquez, de grootste schildermeesters van Nederland en Spanje.
Wat vond ik het gaaf. Wat heb ik er van genoten. Wat was ik nerveus in het begin.
Maandenlang heb ik het samen met René voorbereid en gestudeerd wat ik moest weten.
Ik vond het zelf super gegaan en de groep mensen die ik rondleidde, was nieuwsgierig en erg geinteresseerd. Ik hoop dat ze het ook een leuke rondleiding vonden. Ik vond het heel gaaf dat ik mocht werken bij het Rijksmuseum in Amsterdam.

Op de foto's zie je mij in actie, bij de schilderijen van Velazquez 'De Smidse van Vulcanus' en van Rembrandt is dat 'De Staalmeesters'.Gelukkig komen er nog volgende rondleidingen! Zie ik jou misschien nog bij een rondleiding? Er is altijd een stemtolk bij die mijn gebaren vertaalt in gesproken Nederlands.

Liefs, Perwin

Reacties

Populaire posts