Bestellen

Mijn producten worden met liefde van tweedehands materialen - schoon en gewassen - van de kringloop of de rommel/vlooienmarkt gemaakt. Alles wordt weer hergebruikt en dat vind ik een heel mooi en puur principe. Er wordt bijna niets weggegooid of speciaal nieuw gekocht. 

Alles is 100% gerecycled, uniek en handgemaakt.


Een uil staat als symbool voor wijsheid.

Met een uil gemaakt door mij ziet het gezellig en leuk uit op je vensterbank, op je bank of in bed, bij een baby in een wieg. Of zelfs een wijze vriendje voor je kind.


Ik maak een uil in de gewenste kleuren, vormen en materialen. Als je een bepaalde thema in je hoofd hebt, hou ik er graag rekening mee.

Samen overleggen wij hoelang de levertijd duurt en wanneer ik het mooi verpakt kan opsturen.

De maten zijn ongeveer 40 x 40 cm, van oren tot de poten. Dat kan een beetje klein of groot uitvallen. Een uil kost € 20,-. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 6,95 -. 


1 opmerking:

Elisa zei

Toen ik uil zag zitten op bank, zei hij Hallo Elisa. Vond ik hem meteen heel leuk en geliefd. Vroeg ik aan Perwin of ze ook een wilde maken voor onze zoonlief Olivier. Jaa zei ze, ze doet heel graag en ik heb haar de wensen van kleur gegeven die in ons huis past. Olivier is heel blij met zijn groot vriend.
Helemaal uit de liefde en hart gemaakt! Zo maakt je kinderen en mensen heel blij mee..