Mijn blog winkeltje

Leren armband met drukknopen. Aan de achterkant verstevigd met een leren lapje. Polsmaat 19 centimeter. 17,50 - inclusief verzendkosten naar Nederland en Belgie.


Leren armband met kleurige kraaltjes. Aan de achterkant verstevigd met een leren lapje. Te sluiten met drukknopen. Polsmaat 17,5 centimeter. 17,50 - inclusief verzendkosten naar Nederland en Belgie.


Leren armband met witte veren. Met zilverkleurige drukknopen. Polsmaat 18,5 centimeter. 17,50 - naar Nederland of Belgie.
 
Een tulpentas met handgemaakte leren roosjes aan de sluiting. Met gevlochten schouderbanden en een leren bodem met gouden glitters er in. De voering is van geel linnen. 40,- inclusief verzendkosten naar Nederland en Belgie.
Handgemaakt en uniek.  Zwart en witte rugzak van een middelgrote maat. Gemaakt met gevlochten schouderbanden en een leren sluiting. Voor 30,- inclusief verzendkosten in Nederland.

 


Een shopper met stevige schouderbanden en een leren bodem. De voering is van dezelfde stof dus ook extra sterk.
25,- inclusief verzendkosten in Nederland.
Een unieke shopper waar niemand anders mee loopt. :-)

 

De safari rugzak is van een royale maat, kruiselings te dragen of zelfs met beide banden over de rug. Met een flap die lijkt op een olifantsoor. De gevlochten banden heb ik aan de uiteinden met een knoop dicht gemaakt en niet af geknipt zodat het nog versteld kan worden in jouw favoriete lengte. Van binnen is het dubbel gevoerd en de bodem is cognackleurig leer. De binnenzak en keyholder zijn eveneens ook van leer en stevig.
De prijs is 35,- inclusief verzendkosten naar Nederland en Belgie. Het is een unieke handgemaakte creatie want ik maak ze nooit meer dan 1x keer. 

xxx

Omdat er regelmatig aan mij gevraagd wordt of mijn zelfgemaakte creaties ook te koop zijn, heb ik op mijn blog een winkeltje 'geopend' waar ze te zien zijn. 

Op al mijn teksten, foto's, zelfgemaakte creaties en dergelijke geldt copyright (c) en ik waardeer het als je een foto, tekst of een zelfgemaakte creatie kopieert / overneemt in andere bewoordingen en beelden, dat mijn naam en blog er bij wordt gezet.

Als ik geïnspireerd word door een tekst, foto, idee of een blog van een ander, probeer ik de bronvermelding altijd bij te vermelden. Als een creatie mijn eigen ontwerp is, dan staat de bronvermelding niet bij.

Mocht iets niet duidelijk zijn, dan lees ik je e-mail graag tegemoet.

Het vermelden van bronvermelding(en) door middel van links naar namen, blogs en websites en dergelijke is een onderdeel dat ik belangrijk vind. Iemand anders heeft energie, tijd en een stukje eigen creativiteit er ingestoken. Daarom wil ik er zorgvuldig en respectvol mee omgaan. Ik hoop dat een ander dat ook doet met mij.

(C) Perwin Schol - 2013 -

                                             

1 opmerking:

Annemarie Hendriksen zei

hOI pERWIN, via Hans mennink kwam ik op je website en blogspot terecht. Zo te zien maak je je produkten echt met liefde! Ik ga zeker eens wat bij je bestellen..