Naailessen volgen

Momenteel geef ik weer naailessen bij mij thuis in Amsterdam Noord.

Ik vind het super om mijn kennis te delen. Mocht je willen weten hoe je een kledingstuk in elkaar naait of wil je iets weten over het naaien, ik vertel of laat het je graag zien onder het genot van een kopje koffie of thee.

Liefs, Perwin

Op de foto's zijn enkele voorbeelden te zien die je kan leren bij de naailessen.
Je leert in het begin kleine dingen met de hand in elkaar te naaien, met je naaimachine om te gaan. Je kan ook meteen beginnen met patronen lezen en daar een (simpele) kledingstuk van maken. Koffie / thee met iets lekkers is inbegrepen en basismateriaal (patroonpapier e.d) en het gebruik van een naaimachine. Alleen de stof (bij de tweede keer), garens, spelden, meetlint, krijtpotlood en een stofschaar dien je zelf mee te nemen. Je mag je naaimachine meenemen als je liever werkt met je eigen naaimachine. 

Afspreken kan flexibel met mij wanneer het voor jou uit komt. Je mag zelf bepalen hoe vaak je wilt komen.

De naailessen worden gehouden in Amsterdam Noord en de prijs per naailes is €15,- voor een uur of 17,50 voor anderhalf uur.

Ben je horend en wil je graag naailes bij mij volgen in Gebarentaal? Dan kan ik voor een tolk Gebarentaal regelen. Wil je met nog iemand anders bij mij naailessen volgen? Er is ruimte voor twee deelnemers.

Voor vragen of opmerkingen kan je mij e-mailen:

emailvoor@perwin.nl

Reacties

Populaire posts